Imprimante inkjet >  QSS GREEN II D1005HR D1005 D701D502  dDP 421/621

QSS Green Minilab Inkjet pentru photobook

NORITSU QSS GREEN II

      

Caracteristici

 • Rezolutie la alegere: 720dpi & 1440dpi
 • Printare de viteza mare
 • Design compact
 • Printare duplex pentru albume foto, vederi, calendare si alte produse
 • Mariri & panorame jumbo de pana la
 • 30 x 91mm
 • Calitatea printarii este exceptionala
 • Intretinere usoara
 • Alimentare cu hartie tip coala sau rola
 • Sorter pentru sortare automata
 • Procesare intuitiva cu EZ Controller

 

NORITSU QSS GREEN II

Descriere

1. Printuri de inalta calitate
Datorita sistemului inkjet superior produce culori bogate in tonuri fine, QSS Green II ofera printuri de o calitate nemaivazuta. Cerneala folosita la acest minilab face fata cu brio expunerii la lumina si ozon, culorile se mentin cu trecerea timpului. Datorita sistemului de procesare a imaginii Noritsu imaginea este optimizata rezultatul fiind unul superior din toate punctele de vedere.

2.  O serie de servicii de imprimare
QSS Green II este înarmat cu o funcție de imprimare duplex , astfel încât este ușor de a face cu valoare adăugată produselor față-verso , cum ar fi cărți de fotografie și felicitări , precum și o imprimă normale de aparat de fotografiat digital . Mai mult decât atât , în plus față de hârtie Genuine Noritsu ,QSS Green II poate procesa hârtie normală , hârtie strat de distributie si multe alte tipuri de coli * de pe piață , extinderea varietate de servicii de imprimare care pot fi oferite .
    
* Există unele documente coli , care nu pot fi procesate cu QSS Green II-lea, datorită grosimii hârtiei , etc


3.   Printuri de înalta rezolu?ie
QSS Green II poate produce printuri de 1440x1440dpi , care sunt mai puțin granulată și au gradații fine decât amprente standard. Mai mult decât atât , această îmbunătățire în ceea ce privește gradul de granulație are efectul de a produce o mai bună reprezentare a contrast , textura si profunzime . Utilizarea canalelor de imprimare de pe Controller EZ , puteți aloca rezoluția dpi 720 pentru anumite aplicații și rezoluția 1440 dpi pentru alții . Aceasta vă permite să comutați între cele două rezoluții care dau prioritate la capacitate în anumite situații și care dau cea mai mare prioritate a calității în altele .

4.  De mare capacitate 
QSS Green II are o rată de top 4 - de - 6 inch capacitate de imprimare de 950 de printuri pe ora * 1 și poate produce până la 3.800 de printuri fără a schimba hârtia . Dimensiunea maximă de imprimare sa este 305x914.4mm (12 " x36 " ), pentru printuri de la rolă de hârtie și 330x635mm ( 13 " x25 " ) * 2 pentru printuri de coli de hârtie .
    
* 1 Când scoate la 720x720dpi
    
* 2 printuri realizate pe coli de hârtie care depășește 305 mm ( 12 " ), în lățime va avea margini pe ambele părți în direcția lățimii .
  

5. Alimentare duala cu magazie de hartie 
Alimentare duala cu magazie de hartie QSS Green ii permit configurare flexibilă a hârtiei , cu o lățime maximă de hârtie de 12 inci și capacitatea de a încărca până la două role de hârtie pe revista pentru un maximum de patru role de hârtie pe sistem


6. Design compact
QSS Green II are o amprenta compacta de doar 0.69m ˛ ( 7.43 ft ˛) ?i poate fi instalat pe perete în doua direc?ii , facându-l u?or de instalat oriunde . Acesta ofera de vânzari maxime din suprafa?a minima a podelei .


©Copyright DAFOTO 2013